SPA Day

Hervind de verbinding met jezelf door even helemaal te breken met de dagelijkse drukte. In onze rijke spa stap je een nieuwe wereld binnen. Eentje waarin het volledig om jou draait; in deze totaalbeleving vind je alles om je basisenergie weer vrijuit te laten stromen. Je kunt nu een dag onbeperkt genieten van de SPA tijdens SPA Day.

Over de SPA

Wat de FØRENA Spa allemaal voor je in petto heeft? Een Vertical Shower, voetenbaden, Infrarood, een begietingsdouche, sauna, een WaterTube, een heerlijke tuin, loungebedden  en meer. Alles is erop gericht om het beste in jezelf naar boven te brengen. Om je immuunsysteem en zelfherstellend vermogen een boost te geven en even de connectie met de buitenwereld even te verbreken. Zodat je daarna ontspannen bent en je opgeladen voelt. Alle aandacht is gericht op jouw welbevinden. Al je zintuigen worden op scherp gezet en vriendelijk verwend. Door een verfijnd samenspel van diepblauw met koper, van natuurlijke materialen en luxe afwerking, van fijne klanken en kabbelend water.

“Disconnect to reconnect”

Tuin

Wanneer je vanuit de SPA de tuin inloopt, voel je je direct omarmd door het groen. Naast de rust en de ruimte, hoor je het kabbelend water en sfeervolle achtergrondmuziek. Een ideale plek om even lekker te loungen in de buitenlucht. Ontdek via je voeten wat de aarde je kan bieden; via het Kneipp-voetenpad ervaar je meerdere sensaties. Je kunt je terugtrekken in de naastgelegen sauna en buiten beleven door het rookglas. Geniet van volledige privacy en voel je vrijer dan vrij. Want in de zomer kun je de SPA en tuin ook exclusief voor jou alleen reserveren.

Reserveer SPA Day

Je kunt nu een dag onbeperkt genieten van de SPA. Wil je er een massage, floaten, VR Experience of iets anders uit ons aanbod bijboeken? Dat is mogelijk. Evenals een lekkere lunch of borrelplank.

Deze SPA Day is te boeken voor 109 p.p. Het is ook mogelijk om met een groep te komen.
Wil je reserveren? Bel ons dan (085) 013 27 70 of stuur een email naar welkom@forena.nl. Vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid van de SPA.