SPA Day

Hervind de verbinding met jezelf door even helemaal te breken met de dagelijkse drukte. In onze rijke spa stap je een nieuwe wereld binnen. Eentje waarin het volledig om jou draait; in deze totaalbeleving vind je alles om je basisenergie weer vrijuit te laten stromen. Je kunt nu een dag onbeperkt genieten van de Spa tijdens SPA Day.

Over de Spa

Wat de FØRENA Spa allemaal voor je in petto heeft? Een Vertical Shower, voetenbaden, Infrarood, een begietingsdouche, sauna, een WaterTube, een heerlijke tuin, loungen in de relaxruimte en meer. Alles is erop gericht om het beste in jezelf naar boven te brengen. Om je immuunsysteem en zelfherstellend vermogen een boost te geven en de connectie met de buitenwereld even te verbreken. Zodat je daarna ontspannen bent en je opgeladen voelt. Alle aandacht is gericht op jouw welbevinden. Al je zintuigen worden op scherp gezet en vriendelijk verwend. Door een verfijnd samenspel van diepblauw met koper, van natuurlijke materialen en luxe afwerking, van fijne klanken en kabbelend water.

“Disconnect to reconnect”

Sauna

Vanuit de Spa loop je via de tuin naar de sauna. Hier kun je je terugtrekken en buiten beleven door het rookglas. In de sauna krijgt je lichaam krijgt een natuurlijke reset. Je lichaam spant zich in om de temperatuurwisselingen op te vangen. Het immuunsysteem wordt getriggerd, je bloed wordt sneller rondgepompt, afvalstoffen worden afgevoerd door transpiratie. Je geeft je zelfherstellend vermogen een natuurlijke impuls. De lekkere buitendouche wacht op je voor verfrissing. Of juist als opwarmer voordat je de sauna betreedt.

Loungen

Boven in de loungeruimte hebben we een speciale plek gecreëerd voor jouw ultieme ontspanning. Hier kun je jezelf terugtrekken en de tijd nemen om echt even helemaal tot rust te komen. Of je nu een boek wilt lezen, yoga oefeningen wil doen, of gewoon wilt genieten van het moment, de keuze is aan jou. In onze loungeruimte kun je jezelf onderdompelen in rust en kalmte met uitzicht op de tuin.

Reserveer SPA Day

Je kunt nu een dag onbeperkt genieten van de SPA. Wil je er een massage, floaten, VR Experience of iets anders uit ons aanbod bijboeken? Dat is mogelijk. Evenals een lekkere lunch of borrelplank. Goede koffie, thee en natuurlijke limonade zijn inbegrepen tijdens deze dag. En wil je blijven overnachten? Ook dat kunnen we voor je regelen.

SPA Day is te boeken voor €109 p.p. Het is ook mogelijk om met een groep te komen.
Op de hoogte blijven van de volgende SPA Day in 2024? Laat dan via de link hieronder je gegevens achter. Je ontvangt bericht zodra de data bekend zijn.

Ja, hou mij op de hoogte