FØRENA Special: Cocooner

Ontspanning. We weten allemaal hoe goed en gezond dat voor je welbevinden is. Maar het is knap lastig om op eigen kracht in die diepe en daardoor helende staat van ontspanning te komen. Daarom heeft FØRENA een luxe behandeling ontwikkeld om je op dat punt te krijgen. 

De FØRENA Cocooner

30 min | € 52

  • Magische hoofd, nek en decolleté massage: laat je meevoeren in de handen van de specialistes en kom in volledige ontspanning
  • Kussen waar je volledig in wegzakt en Calmy-verzwaringsdeken
  • Warme handdoeken en ademhalingstechnieken in combinatie met fijne aroma’s: laat de aromatherapie je helpen bij het herstel van je natuurlijk evenwicht
  • Persoonlijke huidverzorging: het beste voor jouw unieke huid
  • Comfortabel wegdromen in weldadige luxe

Hoe werkt het

Je ondergaat een heerlijke sessie waarbij we eerst de spanning uit je hoofd en huid masseren. Hierbij zak je weg in een comfortabel kussen (zo eentje die je doorgaans alleen in hotels vindt en die je het liefst thuis zou willen) én onder een speciale verzwaringsdeken; deze deken oefent een gedoseerde druk uit over je hele lichaam. Dit wordt ook wel diepe druk stimulatie genoemd. Het voelt eigenlijk als een stevige, maar subtiele knuffel. Je lijf beschouwt dit als een teken van veiligheid en geborgenheid en schakelt hierdoor over naar een stand waarin je zowel geestelijk als lichamelijk tot rust komt.

Warme handdoeken & aromatherapie

Door gebruik van warme handdoeken activeren we je doorbloeding en je poriën stellen zich open om de pure voedingsstoffen op te nemen, letterlijk en figuurlijk. Met aromatherapie en voedende olie – speciaal voor gezicht en decolleté – verwennen we je huid optimaal, tot in meerdere lagen. We gebruiken uitsluitend pure ingrediënten; natuurlijke producten die door de wetenschap bewezen effectief zijn. We sluiten de behandeling af met dagverzorging die bij jouw huid hoort. Als je je ogen weer opendoet, is het alsof je ontwaakt uit een schoonheidswinterslaap; je voelt je verkwikt, verzorgd, ultiem ontspannen en opgeladen.

Praktisch

Deze behandeling is als supplement te boeken bij een programma of andere behandeling, maar natuurlijk ook los. Kijk wat bij jou past en ervaar de helende kracht van echte ontspanning.

Boek de FØRENA Cocooner