SKINBOOSTER

Hallo daar, knapperd! Hoe fijn zou het zijn als je spiegel dat naar je roept. Of de mensen in je omgeving. Of: jij zelf. Want je gezicht is de eerste binnenkomer. Je visitekaartje dat direct verraadt hoe de vlag erbij hangt. Vermoeidheid, stress of spanning zijn vaak van je gezicht af te lezen, letterlijk en figuurlijk. Een goede reden om jezelf eens goed op te poetsen. Dat kan met onze nieuwe special: de Skinbooster, met daarin alle componenten om jouw huid te verwennen en te laten stralen. Maar pas op, je kan zomaar eens worden nagefloten…

De Skinbooster

  • Collageen huidscan & persoonlijk huidadvies
  • Etna facial van 80 minuten
  • Forte Facial 60 minuten
  • Irene Forte Cleanser
  • Irene Forte Toner
  • Irene Forte dagverzorging, afgestemd op jouw huid
  • Irene Forte Prickly Pear Sheetmask en Hyaluronic ampul

Dit programma bieden we nu aan voor €399 in plaats van €571. Dus dat is meer dan 30% korting!

Collageenscan & huidadvies

We gaan aan de slag om de mooiste versie van jezelf weer naar boven te halen en starten met een collageenscan die inzicht geeft in de hoeveelheid collageen in jouw huid. Ook krijg je een persoonlijk huidadvies, waardoor je precies weet wat haar wel en niet dient en hoe je haar het beste kunt verzorgen.

Etna Facial | 80 min

Deze krachtige, zeer effectieve en luxueuze gezichtsbehandeling maakt gebruik van warme en koude vulkanische stenen uit de Etna. De speciale formule ontspant, revitaliseert en brengt jouw huid weer in balans. We brengen twee verschillende maskers op en bevorderen daarmee de stevigheid, de hydratatie en de glans van de huid. Je voelt direct hoe je huid gevoed wordt, je ervaart de pure aandacht tot in je poriën.

Tijdens deze behandeling passen we ook een drievoudige gezichtsmassage toe, zoals dat past binnen de Irene Forte-methodiek. Hiermee stimuleren we de bloedsomloop én de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de huid. De natuurlijke collageenproductie krijgt hierdoor een flinke boost. Er gebeurt een hoop in en onder je huid, terwijl jij heerlijk ontspant. Wanneer je langzaam weer bij je positieven komt, heeft je huid zich volledig ontpopt; frisser, steviger en stralender. Vandaag is helemaal van jou. Morgen ook trouwens.

Forte Facial | 60 min

Ieder mens is anders, elke huid dus ook. Deze Forte Facial passen we volledig aan op de behoefte van jouw huid. Zodat je een echte gepersonaliseerde behandeling krijgt die het beste in jouw huid naar boven haalt. Sluit je ogen en accepteer en stel je in op een overvloed van natuurlijke luxe, exclusief voor jou.
Na het heerlijke openingsritueel blijf jij lekker liggen en laat je alles over je heen komen. Waan jezelf gerust in warme sferen en doe vooral even helemaal niks. Wij gaan actief aan de gang om jouw huid te verwennen, te verzorgen en te voorzien van de juiste aandacht.

De kracht van Irene Forte

Irene Forte is een baanbrekend merk op het gebied van huidverzorging. Haar organische productenlijn met inmiddels befaamde geuren, geeft wetenschappelijk bewezen resultaat als het gaat om huidverbetering en -verzorging. Bij FØRENA weten we inmiddels maar al te goed wat pure, natuurlijke ingrediënten doen. Het is alsof je lichaam een reminder krijgt hoe ze oorspronkelijk bedoeld is. Dit fenomeen laten we jou graag zelf ervaren. Je krijgt van ons de cleanser, toner en dagverzorging mee naar huis. Dat je huid er wel bij vaart ga je absoluut ervaren!

Face mask & Hyaluronic serum

Je krijgt het Irene Forte Prickly Pear Sheet Mask en Hyaluronic Serum mee naar huis. Dè perfecte voorbereiding voor een feestje of een ander moment waar je de beste versie van je huid wil laten zien.
Het masker is hydraterend. Het serum is op basis van hyaluronzuur en werkt vochtinbrengend zoals geen ander ingrediënt dat doet. Na gebruik van dit ampul ziet je huid er gegarandeerd verfrist, gladder en gehydrateerd uit. Het vermindert fijne lijntjes direct.

Reserveren

Je reserveert de SKINBOOSTER door ons te bellen op (085) 0132770. We plannen dan de eerste afspraak in. Je kunt ook een email sturen naar welkom@forena.nl.

Contact