Over ons

FØRENA is ontstaan vanuit de overtuiging dat we zelf actief kunnen bijdragen aan onze gezondheid. Door pure aandacht te geven aan ons basissysteem en door lichaam en geest weer in balans te brengen.

In de oudheid was het heel normaal: tijd maken voor jezelf en naar een badhuis gaan. Om daar doelbewust te ontspannen, op te laden, natuurlijke helende krachten op te zoeken én toe te laten. Vandaag de dag zijn we die grens vaak al voorbij. Klachten, vermoeidheid en spanning krijgen vrij spel, de gevolgen daarvan zijn soms nog serieuzer. ‘Waarom leven we zo? Zo zonde toch! Hoe kan dat anders?’ Priscilla van Dongen, oprichter van FØRENA, had daar zo haar ideeën over.

Haar idealen en creativiteit kregen langzaam maar zeker voet aan de grond. En in 2018 pakte ze haar droom concreet bij de hand. Stapje voor stapje bouwde ze aan het innovatieve concept FØRENA, in de volksmond ook wel ‘preventieve wellness’ genoemd. Met kennis, toewijding en vooral veel aandacht. Nu, drie jaar later is dat kleine zaadje definitief ontkiemd en uitgegroeid tot een oogstrelende locatie in het Gelderse Druten.

“Disconnect to reconnect”

Ons team

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals met oog voor mensen, met gevoel voor detail. We zijn erop gericht om te kijken wat jij nodig hebt, wat bij jou past en hoe we je daar zo goed mogelijk in kunnen adviseren en helpen. Altijd op gepaste afstand, want het draait om jouw persoonlijke beleving. We werken voortdurend aan onze eigen ontwikkeling, aan onze skills en aan een passend aanbod qua trainingen en toepassingen. Want de wereld staat niet stil en de wetenschap evenmin.

Beeldmerk FØRENA

Het beeldmerk in ons logo heeft een bijzondere betekenis en bevat vier elementen die helemaal passen bij FØRENA: golven, water, een kompas en de Ø. De streep door de O staat voor het even verbreken van de verbinding met de buitenwereld.

You’re invited!

Stap binnen in deze magische wereld en ontdek wat natuurlijke luxe voor jou kan doen. Verwen jezelf met aandacht die je ook van binnen bereikt. Voel hoe je levensenergie weer vrijuit mag stromen en hoe goed dat is voor je welbevinden, zowel fysiek als mentaal. We nodigen je van harte uit om kennis te komen maken en jouw eigen flow weer te vinden.