Hey mama to be!

Zwanger zijn is bijzonder. Soms is het 9 maanden genieten, maar soms komen er ook ongemakken bij kijken. Dat is ook niet gek als je bedenkt dat je lijf in een compleet andere staat komt; hormonaal, mentaal, lichamelijk. Of je nu klachten hebt of niet, het is heilzaam om de veranderingen goed op te vangen en waar mogelijk te ondersteunen. Wij bieden daarvoor verschillende programma’s. Zodat jij je optimaal kunt voorbereiden op de geboorte en alles wat daarna komt.

Floaten

Even gewichtloos zijn, hoe lekker is dat tijdens je zwangerschap? Maar floaten gaat verder dan drijven. In de FloatSpa ervaar jij zelf het baarmoedergevoel en kun je intunen op je ongeboren kindje(s). Terwijl je lichaam gevoed wordt door het magnesiumrijk water. Een unieke ervaring die gelijk staat aan meerdere uren slaap en die jouw zelfherstellend vermogen activeert. Een peptalk voor je zwangere lijf!

Irene Forte Maternity Massage

Een exclusieve massage, speciaal ontworpen om het lichaam te voeden en te verzorgen tijdens, maar ook na de zwangerschap. Deze behandeling met beproefde Irene Forte-producten en technieken is erop gericht om stress of onrust te verminderen en spierspanning positief te beïnvloeden. Door de mediterraanse twist voelt het alsof je even op reis bent. Op vakantie naar Sicilië waar ontspanning, natuur en puurheid je voeden. Door gebruik van warme olie, speciale massagetechnieken en een oppeppend beenmasker ervaar je een sensatie voor jouw zwangere lichaam én geest.

FØRENA Cocooner

Een heerlijke ontspanningsmassage waarbij we gerichte materialen gebruiken. Zoals een verzwaringsdeken, waarbij gedoseerde druk voor een gevoel van ultieme geborgenheid en veiligheid zorgt. Of het speciale kussen waar je volledig in wegzakt en je hoofd helemaal kunt leegmaken. Met warme handdoeken, aromatherapie en verfijnde massagetechnieken brengen we je op meerdere niveaus terug bij jezelf. Wanneer je je ogen weer opent, voel je je rustig, verkwikt, gevoed en herladen.

Aanbod en reserveren

Aanbod mama to be

  • 1x floaten + 1 Maternity Massage van €158 voor €148
  • 6x floaten + 1 Maternity Massage + 1 FØRENA Cocooner van €457 voor €399

Aanbod parents to be

  • 12x floaten + 1 Maternity Massage + 1 Ontspanningsmassage van €742 voor €665

Reserveren kan telefonisch via 085 013 2770 of stuur een email naar welkom@forena.nl.

Ga naar de contactpagina