Gezichtsbehandelingen

Laat de natuur weldadig werk doen. Met de pure producten en geavanceerde technieken van Irene Forte weet je zeker dat je het beste van het beste krijgt. Gevoed vanuit de eeuwenoude praktijk en hedendaagse wetenschap. Mediterrane invloeden laten de zon in jezelf weer stralen. Dat voelt niet alleen goed, maar je ziet het ook nog eens. Ervaar wat oorspronkelijke ingrediënten doen en ontdek de meest pure versie van jezelf. Dát is de kracht van natuurlijke luxe.

Etna age-defying facial

80 MINUTEN | € 145

Voel hoe de krachten van de natuur het beste in je huid terug naar boven halen. Deze krachtige, zeer effectieve en luxueuze gezichtsbehandeling maakt gebruik van warme en koude vulkanische stenen uit de Etna. De speciale formule ontspant, revitaliseert en brengt jouw huid weer in balans. We brengen twee verschillende maskers op en bevorderen daarmee de stevigheid, de hydratatie en de glans van de huid. Je voelt direct hoe je huid gevoed wordt, je ervaart de pure aandacht tot in je poriën.

‘Laat achter je wat was. Laat gaan wat moet. Laat zijn wat is.’

Tijdens deze behandeling passen we ook een drievoudige gezichtsmassage toe, zoals dat past binnen de Irene Forte-methodiek. Hiermee stimuleren we de bloedsomloop én de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de huid. De natuurlijke collageenproductie krijgt hierdoor een flinke boost. Er gebeurt een hoop in en onder je huid, terwijl jij gewoon heerlijk ligt te ontspannen. Wanneer je langzaam weer bij je positieven komt, heeft je huid zich volledig ontpopt; frisser, steviger en stralender. Vandaag is helemaal van jou. Morgen ook trouwens.

Boek deze behandeling

Forte personalised facial

60 MINUTEN | € 105

80 MINUTEN | € 139

Ieder mens is anders, elke huid dus ook. Onze specialisten zullen dan ook eerst precies in kaart brengen wat de status van jouw huid is en waar die bij gebaat is. Vervolgens passen we de Forte Facial daar volledig op aan. Zodat je een echte gepersonaliseerde behandeling krijgt die het beste in jouw huid naar boven haalt. Sluit je ogen en accepteer en stel je in op een overvloed van natuurlijke luxe, exclusief voor jou.

‘Ervaar de kracht van natuurlijke luxe en kom tevoorschijn als een mooiere versie van jezelf.’

Na het heerlijke openingsritueel blijf jij lekker liggen en laat je alles over je heen komen. Waan jezelf gerust in Siciliaanse sferen en doe vooral even helemaal niks. Wij gaan actief aan de gang om jouw huid te verwennen, te verzorgen en te voorzien van de juiste aandacht.

De Forte personalised facial van 80 minuten is inclusief een diepte reiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren/waxen van het gelaat en naar wens het verven van wenkbrauwen en wimpers.

Boek deze behandeling

Ook bij FØRENA

SKINBOOSTER

Een mooie glowy skin
Inclusief collageenscan

Lees meer

Collagen+

Collageen supplement
Voor een stevigere huid

Lees meer

Icoone®

Bindweefselmassage
Pakt fijne rimpels en verslapping aan

Lees meer