Personal Yoga

Haal het maximale uit je lichaam en werk actief aan je zelfherstellend vermogen. Yoga is bij uitstek een manier om je lijf in haar totaliteit een dienst te bewijzen. Door dit een-op-een of in een duo te doen, pak je dit concreet aan. De persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat details het verschil maken. We gaan doelgericht aan de slag met jouw eventuele klachten of verbeterpunten, waardoor het verder gaat dan reguliere yoga. Meer informatie over reserveren vind je onderaan deze pagina.


“Bevrijd je lichaam van onnodige spanning en (over)belasting.”

Yoga

In deze eeuwenoude beweegvorm werk je bewust aan je juiste houding. Door je lichaam op de juiste manier te stretchen en bepaalde poses ook langer aan te houden, maak je je bindweefsel soepel en dit zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk sterker in je vel komt. Bij een onjuiste houding worden de spieren op een verkeerde manier aangesproken, met klachten of ongemakken van dien. Dé reden om actief te werken aan jouw lijf zoals het oorspronkelijk bedoeld is.

Wat brengt dit jou

 • Meer kracht
  De specifieke yogahoudingen en volgordes zorgen voor meer spierkracht en versterken met name je core.
 • Meer (spier) uithoudingsvermogen
  Een spier die je vaker gebruikt zal sterker worden en door bepaalde houdingen langer vast te houden spreek je ook het dieperliggende bindweefsel aan.
 • Betere flexibiliteit
  Door stretching en mobiliteitsoefeningen bevorder je je flexibiliteit. Hierdoor versoepelt je bewegingsbereik.
 • Betere balans
  Evenwichtsoefeningen zijn een goede training voor de bewustwording van je lichaam, je traint je focus en aandacht en werkt aan een goede houding.
 • Betere focus
  Geconcentreerde ademhalingsoefeningen maken je bewuster van de oefeningen die je doet en helpen je je focus te vinden en vast te houden.
 • Verbeterde mentale gezondheid
  Yoga oefeningen kalmeren en ontspannen en kunnen zo stress helpen verminderen.

Over de docent

Joyce is een bevlogen yogadocente met ruim 20 jaar ervaring.
Met veel plezier en kennis van zaken probeert ze het beste uit mensen te halen door middel van doelgerichte oefeningen. Yoga is bij uitstek een bewegingsvorm die vraagt om concentratie en aandacht voor jouzelf, zowel fysiek als mentaal.

“Het geeft me veel voldoening om te zien hoeveel mensen de afgelopen jaren baat hebben gehad bij mijn Yoga lessen. Datgene wat ik met mensen wil bereiken sluit naadloos aan bij de missie van FØRENA, namelijk mensen terugbrengen bij zichzelf, echte aandacht hebben voor jezelf zodat je je goed gaat voelen, van binnen en van buiten.”

Reserveren

 • Personal Yoga is te boeken voor één of twee personen. Alle aandacht is dan voor jou of jullie gereserveerd. De lessen duren 60 minuten.
 • Je kunt een proefles boeken en daarna een 5-lessenkaart of een 10-lessenkaart aanschaffen. Een proefles is €50 voor een individuele les en €60 voor een duo les (€30 p.p.).
 • De 5-lessenkaart is €325 voor individuele lessen en €450 voor duo lessen (€225 p.p.) . Een 10-lessenkaart is €600 voor individuele lessen en €750 voor duo lessen (€375 p.p.).
 • De lessen zijn op dinsdagochtend, dinsdagavond of donderdagochtend.
 • Wij bieden ook hot yoga aan. Vraag naar de mogelijkheden.
 • Heb je nog vragen over Personal Yoga of wil je een (proef)les reserveren? Bel ons dan op (085) 013 27 70.