Lichaamsbehandelingen

Geef je lichaam de aandacht die het verdient. Van buiten naar binnen en andersom. Onze lichaamsbehandelingen verzorgen en voeden je met het allerbeste wat de natuur te bieden heeft. De mediterraanse natuur welteverstaan. Een diep herstel van huid en onderhuidse weefsels en spieren is in onze professionele handen. Want wij zorgen ervoor dat de pure producten precies komen waar ze hun werk mogen doen. Dat voel je, dat merk je.

“Draag je huid met trots. Als een sieraad.
Het laat zien hoe waardevol jij bent.”

Mediterranean nourishing treatment

60 MINUTEN | € 105

Geef je lichaam een enorme boost met deze intens voedende behandeling. Sluit je ogen en droom weg… Je ligt heerlijk en voelt de Siciliaanse zon bij je binnenkomen. Een zachte lome bries brengt je in serene sferen. Ruik het verse fruit wanneer we je verwennen met onze romige Abrikozen Body Scrub waarmee we jouw huid glad maken. Pure verwennerij.

‘Het beste uit het mediterrane dieet is direct doorvertaald naar een persoonlijke behandeling. En wetenschappelijk onderbouwd!’

Geef je over aan een volledige lichaamsmassage met onze voedende Siciliaanse oliën. We verrijken jouw huid nog verder door onze speciale White Wine Body Cream aan te brengen. Jouw lichaam is helemaal ontspannen en gehydrateerd tot in perfectie. Maar ook je geest heeft een flinke impuls gekregen, zoals een reis naar de zon dat kan doen. Geniet lekker door van deze mentale en lichamelijke oppepper.

Boek deze lichaamsbehandeling

Regenerating hip-to-toe treatment

60 MINUTEN | € 105

Je voeten, benen en heupen worden soms oneerbiedig je onderstel genoemd. Maar wij weten hoe belangrijk het is om hier de juiste aandacht aan te geven. In deze luxueuze en intens revitaliserende behandeling pakken we alles aan, van heup tot teen.

‘Je voeten, benen en heupen nemen nooit een dag vrij. Geef jij ze er daarom één. Ze zullen je dankbaar zijn.’

Eerst verwijderen we alle eventuele onzuiverheden met een abrikozen bodyscrub. Vervolgens krijg je een zogenaamde drainerende en stimulerende massage. Hiermee voeren we afvalstoffen af en bevorderen we de bloedsomloop, waardoor je benen strakker en steviger worden. Dan brengen we een vasoactief beenmasker aan. Dit versterkt het ontgiftingsproces en verbetert de textuur van je huid. We sluiten af met een heerlijk ontspannende voetmassage. Aangenaam, maar ook effectief. Want door specifieke punten extra te stimuleren, krijg je een betere doorbloeding en wordt het evenwicht binnenin hersteld. Het resultaat is magisch; je ervaart een ultiem gevoel van lichtheid, van heup tot teen. En als je naar buiten loopt, voel je hoe je sterker op de aarde staat.

Boek deze behandeling

Mediterranean maternity massage

60 MINUTEN | € 105

Zwanger zijn is speciaal. Het zet je lichaam even in een andere stand. Hormonaal gebeurt er een hoop en daarom is het extra fijn om een gerichte behandeling te ondergaan, die jou weer in een prettige balans brengt. Sluit je ogen en gun jezelf een mentale reis naar mediterrane sferen.

Deze massage is speciaal ontworpen om het lichaam te voeden en te verzorgen tijdens, maar ook na de zwangerschap. Het draait nu even helemaal om jou. En daarom passen we de behandeling aan op wat jij nodig hebt. We beginnen met aandacht voor een rustgevende ademhaling om je zo helemaal ontvankelijk te maken voor wat komen gaat. Sluit je ogen en geniet van exclusieve aandacht.

‘Een ontspannen moeder zorgt voor een ontspannen baby.’ 

Onze behandeling is erop gericht om stress of onrust te verminderen en spierspanning positief te beïnvloeden. We gebruiken hiervoor licht verwarmde en diephydraterende Siciliaanse Rozenolie, een heerlijk sensatie, die je helemaal rozig maakt. We eindigen met een verfrissend Paardenkastanje-Beenmasker en een cryo-spritz. Dit werkt verzachtend bij zware benen. Maar je hele lichaam en geest ervaren ultieme ontspanning en herstel. Een bijzonder cadeau aan jezelf of aan een vriendin die je deze bijzondere en effectieve ervaring gunt.

Boek deze massage

Sicilian Scrub

30 MINUTEN | € 47,50

Ook in kortere tijd kun je in een positieve nieuwe state of mind and skin komen. Dat bewijst onze Sicilian Scrub. Hierin gaan we actief op zoek naar jouw mooiere nieuwe huidlaag. Haal een opgefriste versie van jezelf naar boven. Jouw nieuwe huid is zo zacht als zijde en laat je stralen als de Siciliaanse zon. Je kunt deze beleving op zichzelf staand boeken, maar het is ook de perfecte aanvulling op één van onze andere behandelingen.

Boek deze scrub