VR Experience

Ken jij de VRelax-bril al? Een unieke innovatieve toepassing om jezelf via virtual reality in een compleet andere mindset te krijgen. Met deze speciale bril ervaar je rustgevende beelden en effecten in 360graden en dat zorgt voor een heuse reset: negatieve gedachten en emoties worden verruild voor positieve. De wetenschap komt met waanzinnige resultaten en daarom wordt deze bril in diverse branches al ingezet bij stress, depressie, of andere mentale uitdagingen met heftige impact.

“Een bewezen ontspanningstool. Dat perfect past bij deze tijd.”

Ontspannen met VRelax

Er wordt altijd al makkelijk gepraat over de kracht van ontspanning. Maar om in die echte staat van ontspanning te komen, is nog niet zo eenvoudig. Zeker in onze huidige hectische wereld is het soms zoeken naar tijd en ‘wat werkt’. Met de VRELAX biedt FØRENA een instrument dat voor iedereen snel een baanbrekend effect sorteert; minder spanning, meteen een beter gevoel!

Wetenschappelijk bewezen

VRelax is in samenwerking met patiënten en professionals ontwikkeld. Diverse pilots en wetenschappelijke onderzoeken bewezen de effectiviteit van deze VR bril. Vele bedrijven en instellingen gebruiken de VRELAX voor hun medewerkers en cliënten en nu is ‘ie dus ook exclusief voor jou beschikbaar bij FØRENA, als eerste Spa in Nederland! Ervaar zelf de kracht van ontspanning, het woord zegt het al.

Natuurlijke luxe

Rustgevende natuurbeelden die je positief overweldigen. Doordat de effecten zo intens zijn, krijgen je hersenen direct de juiste impuls, En de impact daarvan is niet te missen. De wereld van dagelijkse gedachten wordt even overgenomen en jij ontwaakt met een geheel andere mindset, die veel beter past bij je pure onbezorgde zelf.

Ervaar het zelf

VRelax kun je ervaren tijdens een Spa Day of is los te boeken bij een aantal treatments. Informeer naar de mogelijkheden.

  • 15 minuten ontspanning tijdens de VR Experience: €19
  • Reserveer telefonisch
Contact