Filosofie

Het leven is mooi. Daar mag je van genieten, vinden wij bij FØRENA. Maar het leven is ook kort. En daarom wil je toch zo gezond mogelijk zijn. Je goed voelen, van binnen en van buiten. Dat is natuurlijk geen vanzelfsprekendheid. Maar we kunnen zelf wel bewuste keuzes maken. In voeding, beweging, ontspanning en verzorging. Zodat het beste in jezelf wordt aangesproken en geactiveerd.

Terug naar de basis

Wij geloven in het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest. In de overweldigende wereld van vandaag worden we vaak en snel in beslag genomen door techniek en soms gedachteloos consumeren. Wij willen mensen terugbrengen bij zichzelf. Door je even af te schermen van de dagelijkse drukte en ruimte te maken voor wat jouw welbevinden dient. Een warme veilige omgeving waar echte aandacht de sleutel is. Zet jezelf weer even helemaal centraal en laat de natuur haar werk doen. Zoals het bedoeld is.

De kracht van de natuur

Van oorsprong biedt de natuur ons veel goeds. Vuur, water, lucht, aarde. Alle elementen hebben hun eigen zeggingskracht. En dat komt terug in ons hele concept: in de toepassingen, onze producten, de inrichting, de aandacht voor detail en pure schoonheid. Wij gebruiken onze kennis en wetenschap over de preventieve werking die hiervan uitgaat. Want daar willen we een verschil maken. En sterke onderbouwing is dan ook een must. Daarom werken wij met merken die deze visie delen: Dornbracht en Irene Forte Skincare.

Lees meer over de kracht van water

De kracht van luxe

Bij FØRENA draait het om jou. En wij vinden dat jij het allerbeste verdient. Zodra je bij ons binnenstapt, mag je dat voelen. In alles wat je ziet, hoort, aanraakt en ervaart. Wij willen dat je loskomt van de drukke buitenwereld vol verwachtingen, to do’s en techniek. We verwelkomen je in een luxe setting waarin jouw zintuigen op scherp komen te staan, waarin je ontvangt wat je toekomt. Wij noemen dat puur genieten.

Ontdek ons aanbod