Icoone®

Lekker in je vel zitten. Dat zien wij als een concrete ideaalsituatie. Want wanneer je letterlijk beter in je vel zit, voel je je meer in balans, gezonder en gelukkiger. Met onze Icoone®-behandelingen bieden we een geavanceerde en wetenschappelijk bewezen oplossing om de structuur van je bindweefsel te verbeteren. En hoe heerlijk is het om even volledig te ontspannen, om vervolgens als een opgepepte versie van jezelf de deur uit te lopen. De verbetering van binnenuit, straal je naar buiten uit!

“Een bindweefselmassage die iedere millimeter van de huid wakker schudt.”

Weer optimaal in vorm

De Icoone® reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten, elimineert vetophopingen en activeert lipolyse. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar het komt erop neer dat je bindweefsel flink wordt aangepakt, met alle positieve gevolgen van dien. De Icoone® biedt een efficiëntere, snellere en veiligere behandeling in vergelijking met traditionele mechanische bindweefselmassage systemen. Wij leggen je graag alle ins en outs uit en bespreken wat het beste bij jou past of voor je werkt. Het idee is simpel: jij denkt na over waar je behoefte aan hebt, wij adviseren op maat.

Uniek in zijn soort

De Icoone® is het enige systeem ter wereld dat dankzij de gepatenteerde Roboderm technologie vele indicaties kan behandelen. De Multi Micro Alveolar Stimulation geeft een intensieve en effectieve stimulatie van de microvacuoles in het bindweefsel waardoor je direct resultaat ervaart. Cellulite, lymfedrainage, huidversteviging, bodyshaping, verbetering van de zichtbaarheid van striae, verbeterde doorbloeding, regeneratie van het weefsel, natuurlijke lifting zoals een bil-lift, verbetering van volume. Met de Icoone® kun je in de volle breedte met jouw lichaam aan de slag.

Vraag het aan de Professor

Dr. Jean-Claude Guimberteau, grootheid op het gebied van onderhuidse zaken, heeft na 20 jaar onderzoek een nieuwe, anatomische structuur van het bindweefsel aangetoond. Dit heeft hem aangezet om de specifieke M.M.A.S-techniek te ontwikkelen. Hiermee wordt zowel de oppervlakkige huid als het dieper gelegen weefsel gestimuleerd. Met als gevolg: actieve stimulatie van de productie van collageen en elastine en de bevordering van celvernieuwing. Baanbrekend succesvol, wetenschappelijk onderbouwd en daarmee een must in het aanbod van FØRENA.

Tarieven per behandeling

Behandeling
Consult inclusief Icoone® proefbehandeling (30 min) gratis
Gezicht en hals €92,-
Gezicht, hals en decolleté €104,-
Lichaamsbehandeling, 1 focuszone (40 min) €92,-
Extra focuszone (20 min) €44,-
Icoone bodysuit® €36,-

 

Icoone bij medische indicaties

Naast dat we met Icoone een breed scala aan cosmetische indicaties behandelden, is deze mechanische bindweefselmassage ook in te zetten bij diverse medische indicaties zoals lymfoedeem, lipoedeem, littekens*, voor en na liposuctie*, voor en na operatieve ingrepen*, obstipatie, spier- en peesblessures, fybromyalgie, striae, long-covid en na oncologie*.

Ons bindweefsel loopt door heel ons lichaam heen; van top tot teen, van oppervlakkig tot diep. Het loopt door alle spieren, pezen, botten, organen en zelfs cellen (kernen) in ons lichaam. Dit triggeren we met Icoone op een 100% natuurlijke wijze door de gepatenteerde Roboderm Technologie.

*Al deze indicaties behandelen we in overleg en met toestemming van de behandelend arts.

Icoone® behandeling boeken

Je kunt een consult aanvragen inclusief een Icoone® proefbehandelingDeze intake duurt 30 minuten en is kosteloos. Na de intake maken wij een behandelplan en plannen we de behandelingen in. De intake kun je telefonisch aanvragen via (085) 013 27 70 of stuur een email naar welkom@forena.nl.

Review Icoone bij spierpijn

Al een tijdje heb ik last van een gespannen gevoel in mijn scheenbeen en kuiten. Door de Icoone behandelingen bij FØRENA is dit afgenomen. Ik merk direct na de behandeling al verschil. Daarnaast is de Icoone behandeling ook echt een me-time  moment op een heerlijke ontspannen plek met heel vriendelijk personeel! – Merle

Over FØRENA

Bij FØRENA stap je binnen in een oase van rust en warmte. Een fijne plek, waar je meteen tot rust komt zodra je de drempel over komt.
FØRENA is gelegen aan de rand van Druten, 20 minuten vanaf Nijmegen, Beuningen, Wijchen en Tiel en 25 minuten vanaf Arnhem. Je kunt gratis parkeren.

Neem contact op

Ook bij FØRENA

Lazy Friday

Ga ontspannen het weekend in
Inclusief floaten en gezichtsbehandeling

Lees meer

Collagen+

Collageen supplement
Voor een stevigere huid

Lees meer

The Tides Fixer

Voor benen, heupen en billen
Maakt ze zachter, steviger en gladder

Lees meer