Infrarood

Ken je dat gevoel? Dat de zon schijnt en je de warmte zo ongeveer tot in je hart komt? Onze infrarood komt aardig in de buurt. Verwarm jezelf op een dieper niveau met deze innovatieve toepassing. Je rug, romp en gezicht krijgen een positieve impuls van binnenuit. Korte infraroodgolven zijn het meest krachtig en dringen daarmee het diepst door in de huid en zelfs tot in je spieren en gewrichten. Dat is per definitie zeer ontspannend en geeft verlichting bij eventuele klachten.

“Verwarm en verlicht jezelf van binnenuit.”

Infrarood is goed voor je gezondheid: 

  • Stimulatie van calorieverbranding
  • Dieptewerking op spieren en gewrichten, bevordert afvoer van afvalstoffen
  • Diep ontspannend door directe, intense lome warmte

Natuurlijke luxe

  • Open ruimte waarbij je heerlijk naar buiten kunt kijken
  • Comfortabel zitten op goed gevormde hocker
  • Direct warm dus meteen effectief

Infrarood bij FØRENA

Op een prachtige plek, kun je zelf kiezen of je kiest voor geborgenheid of juist vrij wil uitkijken op het groen. Onze infrarood heeft geen opwarmtijd nodig en doet direct datgene waar jij baat bij hebt. Een weldaad voor je spieren en gewrichten. Liever een gezonde glow op je gezicht? Sluit je ogen en geef jezelf een onderhuidse facelift. Alles kan, jij bepaalt waar de aandacht naartoe gaat. Eén ding is zeker: die gaat naar jou.

Infrarood boeken

Kies voor opwarming, ontspanning en eventuele verlichting van klachten tijdens een infraroodsessie. Deze is inbegrepen tijdens SPA Day.

SPA Day

Wist je dat

De heilzame werking van infraroodtechnologie is niet alleen van vandaag. De Japanse dokter Ishikawa gebruikt deze toepassing al sinds 1967 voor diverse medische aandoeningen, en met succes.