Massages

Iedereen wordt blij van een goede massage. Of je nu behoefte hebt aan diepe ontspanning, of juist een stevige aanpak van geteisterde spieren, bij FØRENA lig je goed. In samenspraak met jou bepalen we waar jouw lichaam en geest het beste bij gebaat zijn. En daar passen we de behandeling volledig op aan. Maatwerk dus. Niet zo gek ook, want ieder mens, ieder lijf en elk leven is uniek. Eén ding is zeker: na afloop voel je de positieve impact… en die werkt nog lang door.

Ontspanning

50 minuten | € 85

80 minuten | € 118

Kom even helemaal in een andere wereld. Een wereld waarin je je volledig over mag geven aan het zijn. Want terwijl jij heerlijk ligt, misschien wel met je ogen dicht, geven wij je hele lichaam een behandeling die het verdient. Elke vezel mag voelen wat ontspanning inhoudt. Onze pure olie voorziet je huid van zuivere voeding. Na afloop ben je heerlijk rozig en helemaal zen.

Boek een ontspanningsmassage

Intensief

50 minuten | € 85

80 minuten | € 118

Je lichaam werkt hard. Soms voelbaar, maar ook onderhuids ben je vaak actiever dan je denkt. Spieren, gewrichten, bindweefsel kunnen veel voor je opvangen, maar tegelijkertijd zijn ze erbij gebaat om zo nu en een goede reset te krijgen. Onze intensieve massage is erop gericht om spanning, stress en schade waar mogelijk weg te werken. Door afvoer van afvalstoffen te stimuleren en diep herstel een boost te geven. 

Boek een intensieve massage

Dansage

50 minuten | € 85

80 minuten | € 118

Laat massage, muziek en beweging samenkomen. De flow van de muziek bepaalt alles. De masseur vertaalt klanken en ritme naar beweging en jij mag je laten meevoeren door wat deze extra dimensie brengt. Puur en prettig onvoorspelbaar. Een bijzonder organisch gebeuren waarbij jouw zintuigen volledig in de watten worden gelegd.

Boek een dansage

Strippenkaart

Laat je lichaam en geest optimaal profiteren van de gezondheidsvoordelen van massage en kies voor een van onze strippenkaarten: