Massages

Iedereen wordt blij van een goede massage. Of je nu behoefte hebt aan diepe ontspanning, of juist een stevige aanpak van geteisterde spieren, bij FØRENA lig je goed. In samenspraak met jou bepalen we waar jouw lichaam en geest het beste bij gebaat zijn. En daar passen we de behandeling volledig op aan. Maatwerk dus. Niet zo gek ook, want ieder mens, ieder lijf en elk leven is uniek. Eén ding is zeker: na afloop voel je de positieve impact… en die werkt nog lang door.

Ontspanning

50 minuten | € 85

80 minuten | € 118

Kom even helemaal in een andere wereld. Een wereld waarin je je volledig over mag geven aan het zijn. Want terwijl jij heerlijk ligt, misschien wel met je ogen dicht, geven wij je hele lichaam een behandeling die het verdient. Elke vezel mag voelen wat ontspanning inhoudt. Onze pure olie voorziet je huid van zuivere voeding. Na afloop ben je heerlijk rozig en helemaal zen.

Boek een ontspanningsmassage

Intensief

50 minuten | € 85

80 minuten | € 118

Je lichaam werkt hard. Soms voelbaar, maar ook onderhuids ben je vaak actiever dan je denkt. Spieren, gewrichten, bindweefsel kunnen veel voor je opvangen, maar tegelijkertijd zijn ze erbij gebaat om zo nu en een goede reset te krijgen. Onze intensieve massage is erop gericht om spanning, stress en schade waar mogelijk weg te werken. Door afvoer van afvalstoffen te stimuleren en diep herstel een boost te geven. 

Boek een intensieve massage

Dansage

50 minuten | € 85

80 minuten | € 118

Laat massage, muziek en beweging samenkomen. De flow van de muziek bepaalt alles. De masseur vertaalt klanken en ritme naar beweging en jij mag je laten meevoeren door wat deze extra dimensie brengt. Puur en prettig onvoorspelbaar. Een bijzonder organisch gebeuren waarbij jouw zintuigen volledig in de watten worden gelegd.

Boek een dansage

Back to brilliance
ontspanningsmassage

75 minuten | €122

Openingsritueel en ademwerk | Massage | Afsluitingsritueel

  • Verlicht spanning in spieren en bindweefsel.
  • Vermindert mentale en emotionele spanningen en stress.
  • Verhoogt de circulatie van zuurstofrijk bloed en energie.
  • Stimuleert het lichaam bij het afvoeren van vocht, giftige stoffen en afvalstoffen.

Wil jij spanning en stress van je af te laten glijden? Tijdens deze behandeling van The|Tides Wellness zal je door de combinatie van werkzame stoffen in de producten en slimme behandeltechnieken diepe ontspanning ervaren. Het kalmeert lichaam en geest en herstelt het autonome zenuwstelsel.
Het vrijkomen van anti-stresshormonen tijdens deze treatment heeft een positief effect op de hormoonhuishouding, slaap en lichamelijke conditie van het lichaam.

Irene Forte Maternity Massage

60 MINUTEN | € 105

Zwanger zijn is speciaal. Het zet je lichaam even in een andere stand. Hormonaal gebeurt er een hoop en daarom is het extra fijn om een gerichte behandeling te ondergaan, die jou weer in een prettige balans brengt. Sluit je ogen en gun jezelf een mentale reis naar mediterrane sferen.

Deze massage is speciaal ontworpen om het lichaam te voeden en te verzorgen tijdens, maar ook na de zwangerschap. Het draait nu even helemaal om jou. En daarom passen we de behandeling aan op wat jij nodig hebt. We beginnen met aandacht voor een rustgevende ademhaling om je zo helemaal ontvankelijk te maken voor wat komen gaat. Sluit je ogen en geniet van exclusieve aandacht.

Onze behandeling is erop gericht om stress of onrust te verminderen en spierspanning positief te beïnvloeden. We gebruiken hiervoor licht verwarmde en diephydraterende Siciliaanse Rozenolie, een heerlijk sensatie, die je helemaal rozig maakt. We eindigen met een verfrissend Paardenkastanje-Beenmasker en een cryo-spritz. Dit werkt verzachtend bij zware benen. Maar je hele lichaam en geest ervaren ultieme ontspanning en herstel. Een bijzonder cadeau aan jezelf of aan een vriendin die je deze bijzondere en effectieve ervaring gunt.

Strippenkaart

Laat je lichaam en geest optimaal profiteren van de gezondheidsvoordelen van massage en kies voor een van onze strippenkaarten:

* Deze strippenkaart is geldig voor de onstpanningsmassage, dansage en intensieve massage

Ook bij FØRENA

Floaten

Gewichtloos ontspannen in de Floatspa
Verlicht je stressniveau fysiek en mentaal

Lees meer

Let the magic happen

Stel zelf je programma samen
Creëer jouw ultieme programma

Lees meer

TheTides bodytreatments

Trakteer lichaam en geest
Deze bijzondere treatments wil je ervaren

Lees meer