Overnachten

Verleng je verblijf bij FØRENA met een sfeervolle overnachting. Wij hebben twee prachtige locaties geselecteerd waar je met veel plezier zal verblijven: Bed & Breakfast De WoerdT in het kleine dorpje Altfrost op 9 minuten rijden van FØRENA en The Duke Suites in Nistelrode.

“Het beste moment om te ontspannen is als je er geen tijd voor hebt”

Bed & Breakfast De WoerdT

In het kleine dorpje Altforst gelegen in het altijd gezellige land van Maas en Waal, zijn sinds mei 2021 de deuren geopend van bed and breakfast de WoerdT. Deze mooie locatie heeft de luxe en sfeer van een Boutique hotel en de gastvrijheid van een bed and breakfast. De rust en de prachtige waterrijke omgeving zorgen voor een onvergetelijk verblijf.

Lees meer over De WoerdT

The Duke Suites

Verscholen in de bossen van Nistelrode vind je The Duke Suites. Een bijzondere plek, waar gastronomie, hospitality op topniveau en luxe samenkomen. Met 20 ruime suites, 24/7 butler service en een team van topchefs kies je voor een hoogwaardig vijf-sterren suitehotel waar zelfs de meest ervaren hotelgast zich zal verwonderen.
The Dukes Suites ligt op 25 minuten rijden van FØRENA.

Lees meer over The Duke Suites

Reserveren

Wil jij je bezoek aan FØRENA uitbreiden met een overnachting bij De WoerdT of The Duke Suites? Laat ons weten waar je voorkeur naar uit gaat en wij regelen het voor je. Overnachten bij De WoerdT kan vanaf €135 per nacht. Prijzen van The Duke Suites zijn op aanvraag.

Ook bij FØRENA

Personal Yoga

Yoga 1 op 1 of in duo’s
Breid je programma uit met een yogales

Lees meer

Onze retreats

Bekijk onze arrangementen
Escape, relax & recharge!

Onze programma’s

SKINBOOSTER

Aandacht voor je gezicht
Inclusief collageen huidscan

Lees meer