Irene Forte

Irene Forte, oprichter van en drijvende kracht achter Irene Forte Skincare, groeide op in een echte ondernemersfamilie. Als wellnessadviseur binnen de Spa-hotelketen Rocco Forte Hotels ontwikkelde ze haar holistische kijk op verzorging verder en verder. Ze zag genoeg producten die weliswaar natuurlijk waren, maar daarmee niet persé goed of effectief. En daar tegenover al die producten die in het laboratorium ontwikkeld zijn, maar weinig met de natuur van doen hebben. Daarom ging ze op zoek naar een lijn die beide werelden beslaat: de kracht van organische, plant-based formules, vertaald naar effectieve producten mét wetenschappelijke onderbouwing. De strekking van het merk -het nieuwe naturel- is in alles voelbaar.

“De producten zijn natuurlijk, wetenschappelijk onderbouwd, effectief en uitzonderlijk zacht”

Na meer dan 35 jaar onderzoek onder leiding van Dr. Fransesca Ferri komt Irene Forte met een uniek skincareconcept: een directe doorvertaling van al het goede uit het mediterraanse dieet. Daarin wordt gezondheid van binnenuit bevorderd. En de wetenschap bewijst dat veel van die voedingsrijke ingrediënten zeer heilzaam zijn wanneer ze plaatselijk worden aangebracht. Ze voorzien de huid van een weldaad aan vitaminen, vetzuren en antioxidanten en helpen verrijken, verjongen en beschermen. De kracht van de natuur in haar zuiverste vorm. Door beperkt gebruik van essentiële oliën, blijven producten volledig vrij van allergenen, in tegenstelling tot vele andere natuurlijke producten. 

Alle producten komen rechtstreeks van de biologische Verdura boerderij in het prachtige Sicilië. Daarnaast zijn alle producten door de jaren heen door en met Spa-professionals getest in de exclusieve Rocco Forte Hotels. Met als resultaat: een baanbrekende lijn die het beste in jou naar boven haalt!

De producten van Irene Forte zijn verkrijgbaar in onze shop.