Healthy Meeting

Een uniek vergader-arrangement in een prachtige setting: Healthy Meeting. Als duo, of met meer mensen. We zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. Dat wil zeggen: stress en gejaagdheid houden we ver uit je buurt, een productieve en ultiem ontspannende ervaring is gegarandeerd! 


“Disconnect to reconnect. Dat is letterlijk wat er gebeurt”

Het arrangement

€249 per persoon

 

Irene Forte Ritueel

Onze luxueuze rituelen voeden je huid van top tot teen, maar ook je mind. Want je bent even helemaal weg, meegevoerd door pure ontspanning en een ultiem gevoel van aandacht en natuurlijke luxe. De behandeling kent meerdere lagen van actieve ingrediënten, voor je lichaam én je geest.

Een ritueel herstelt je evenwicht, revitaliseert en vernieuwt je huid intens. Al die effecten versterken elkaar en dat merk je meteen. Ervaar balans en kom terug bij je pure zelf tijdens deze treatment van bijna 2 uur lang. Gun jezelf of een ander zo’n bijzondere trip. Je kunt kiezen uit Mediterranean skin diet facial ritual of de Forte face and body ritual.

 

Ocean Deep Recovery

Laad lichaam en geest op en geef een boost aan je immuunsysteem! Dit is de ultieme treatment van maar liefst 2 uur om vermoeidheid, spierspanning, angst en stress te bestrijden, die vaak het gevolg zijn van druk, sensorische overbelasting en overmatig gebruik van technologie.

Na een intensieve behandeling met ademwerk, scrub, acupressuur, tractietechnieken en cryotherapie, wordt het lichaam gewikkeld in een mineraalrijke lichaamspakking. Gifstoffen en pijntjes worden afgevoerd. Terwijl de mineralen hun werk doen, krijg je een heerlijke hoofdhuid- en gezichtsmassage om de laatste spanningen weg te nemen. Ben jij klaar voor deze ultieme reset?

Proef La Dolce Vita

Zet je smaakpapillen op scherp en proef La Dolce Vita. Wanneer je die term alleen al zou Googlen, kom je op begrippen die het goede leven weergeven; van een goede gezondheid, tot lekker in je vel zitten en intens genieten van het leven. Topkok Angelo heeft dit vertaald naar een luxe lunch, waarin absolute verfijning jullie hart zal veroveren.

Reserveren

Wil jij deze bijzondere experience reserveren voor jou en je relatie(s)? Bel ons dan of stuur een email naar welkom@forena.nl.

Zou je dit programma aan willen passen of uit willen breiden zodat het nog beter afgestemd is op jullie persoonlijke wensen? Laat het ons dan weten, wij denken graag met je mee.

Contact