Lazy Friday

Wat is er fijner dan je weekend inluiden op vrijdag met een perfecte dosis ontspanning bij FØRENA. In Lazy Friday hebben we alle componenten verzameld om te ontspannen, op te laden en vol energie en stralend het weekend in te gaan.

“Disconnect to reconnect”

Lazy Friday | € 149

Dit arrangement is inclusief:

  • Een floatsessie van 30 minuten, inclusief Aquamoon belevingsdouche
  • Irene Forte Personalised Facial van 60 minuten
  • Loungen in de loungebedden inclusief VR Experience
  • Lekkere koffie, thee en natuurlijke limonade
  • Gebruik luxe badjas, handdoeken en slippers

Floaten & Aquamoon

Je start met een heerlijke Floatsessie van 30 minuten. Voordat je helemaal tot rust komt in de FloatSpa, verwen je jezelf met de Aquamoon belevingsdouche. De ultieme voorbereiding want je spoelt alle gedachten en ruis al van je af, terwijl je geniet van het zuivere warme water en prettige geuren en kleuren.

Personalised Facial

Daarna ga je genieten van de Forte personalised facial van 60 minuten. Ieder mens is anders, elke huid dus ook. We brengen dan ook eerst in kaart wat de status van jouw huid is en waar die bij gebaat is. Vervolgens passen we de Forte Facial daar volledig op aan. Zodat je een echte gepersonaliseerde behandeling krijgt die het beste in jouw huid naar boven haalt.
Sluit je ogen en accepteer en stel je in op een overvloed van natuurlijke luxe, exclusief voor jou. Na het openingsritueel blijf jij lekker liggen en laat je alles over je heen komen. Waan jezelf gerust in warme sferen en doe vooral even helemaal niks. Wij gaan actief aan de gang om jouw huid te verwennen, te verzorgen en te voorzien van de juiste aandacht.

VR Experience

Aansluitend is de stilteruimte voor jou gereserveerd waar je onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers in alle rust mag nagenieten en ontspannen met de VRelax bril. Exclusief voor jou beschikbaar bij FØRENA, als eerste Spa in Nederland! Ervaar zelf de kracht van ontspanning, het woord zegt het al.

Reserveren

Ben jij toe aan tijd voor jezelf en een heerlijke Lazy Friday? Dit arrangement kun je via onderstaande knop online reserveren. Je kunt ons ook bellen op (085) 013 27 70 of stuur een email naar welkom@forena.nl.
En wil jij je Lazy Friday compleet maken met een overnachting? Laat het ons weten en wij regelen het voor je.

Reserveren