Let it flow

De ervaring leert dat een totale beleving, uitgesmeerd over een langere tijd meer effect heeft dan een losse behandeling of sessie. Daarom hebben we in dit dagprogramma alle componenten verzameld om weer even helemaal terug te komen bij jezelf en jouw unieke levenskracht. Gun jezelf of een ander deze bijzondere dag en ervaar wat FØRENA voor je gezondheid en gemoedstoestand kan betekenen.

“Ontdek wat je voor jezelf kan doen. Ervaar hoe je basisenergie weer vrijkomt en gaat stromen.”

Let it flow

€289

  • Magnesium Foot Bath
  • Een floatsessie van 30 minuten, inclusief Aquamoon
  • Een Irene Forte gezichts- of lichaamsbehandeling van 60 minuten
  • Een geheel verzorgde Italiaanse luxe lunch
  • Infraroodbeleving
  • Vertical shower
  • Onbeperkt koffie, thee, natuurlijke limonade
  • Gebruik luxe badjas, handdoeken en slippers

Floaten

Week jezelf volledig los van stress, spanning en dagelijkse druk in een heerlijke floatsessie van een half uur. Je drijft in een speciale capsule gevuld met magnesiumrijk water en je zult al gauw ervaren de gewichtloze toestand met je doet. Besef van tijd en soortgelijke prikkels vallen weg, waardoor je even helemaal terugkomt bij jezelf. Het helende magnesium wordt direct opgenomen door je huid; een instant boost!

Aquamoon

In de Floatruimte is ook de Aquamoon. Deze bijzondere douche brengt je in contact met al je zintuigen. Kleur, temperatuur, waterdruk, en fijne geuren zorgen ervoor dat je even helemaal in een andere wereld bent. Een wereld waarin jij het middelpunt bent, letterlijk en figuurlijk. Het is alsof de maan boven je staat en directe aandacht over je heen laat vloeien. Genieten in de zuiverste zin van het woord.

Behandeling van Irene Forte

En dan is het tijd voor een unieke behandeling van Irene Forte, goeroe op het gebied van natuurlijke en wetenschappelijk onderbouwde huidverzorging. In een gezichts– of lichaamsbehandeling naar keuze van 60 minuten activeren we je lichaamseigen krachten. Zuurstof en andere pure ingrediënten laten jouw huid weer stralen.

De FØRENA Spa

In de FØRENA Spa maak je kennis met verschillende watertoepassingen zoals de Vertical Shower en het magnesium Foot Bath. Ook de saunasessie en infraroodbeleving zal plaatsvinden in onze Spa.
De aandacht ligt klaar en je kunt er niet omheen dat je je echt bijzonder voelt. Alle toepassingen versterken dit. Want of je nu een voetenbad neemt, of geniet van de sauna met zicht op de natuur, in alle details ervaar je natuurlijke luxe. Dat doet iets met je mindset, je innerlijke kracht, je zelfherstellend vermogen. En dat is ook precies waar FØRENA op gebouwd is.

Luxe lunch

Tijdens de geheel verzorgde lunch zijn je smaakpapillen aan de beurt. Chefkok Angelo van Ristorante RetroGusto is expert in het bereiden van verfijnde gerechten, bomvol smaakexplosies. Het is niet voor niets dat we een dagarrangement een totaalbeleving noemen, want ook hier ervaar je wat pure ingrediënten losmaken, in positieve zin. Geniet van deze verwennerij én het prachtige uitzicht. Op een zonnige dag pak je er nog even heerlijk een boekje of magazine bij en geef je je over aan één van de lekkere loungestoelen buiten.

Tot in de puntjes

Tijdens dit arrangement zijn de zaken zijn voor je geregeld. Dat betekent dat je niet zelf een tas met handdoeken, een badjas of slippers hoeft mee te nemen. Dat verzorgt FØRENA voor je, uiteraard in stijl. Koffie, thee, water en natuurlijke limonade staan onbeperkt tot je beschikking. En als het je ook maar aan iets ontbreekt; wij zijn in de buurt om je ervaring ultiem te laten zijn. Geen vraag of verzoek is voor ons te gek.

Reserveren

Ervaar het zelf of maak iemand die je liefhebt blij. Want Let it flow is een cadeau aan jezelf, in de breedste zin van het woord. Je zult als herboren naar buiten gaan! En wil je dan niet naar huis rijden maar je dag compleet maken met een overnachting? Wij regelen het voor je.
Je reserveert een arrangement via onderstaande knop. Of bel ons op (085) 013 27 70 of stuur een email naar welkom@forena.nl.

Een arrangement reserveren