Spa

Hervind de verbinding met jezelf. Door even helemaal te breken met de dagelijkse druk van verplichtingen, verwachtingen, tijd en techniek. In onze rijke spa stap je een nieuwe wereld binnen. Eentje waarin het volledig om jou draait; In deze totaalbeleving vind je alles om je basisenergie weer vrijuit te laten stromen. 

We nemen je alvast even mee…

Met de zachte badjas om je heen stap je een aangenaam warme ruimte binnen. De luxe sfeer is niet te missen, al je zintuigen worden op scherp gezet en vriendelijk verwend. Door een verfijnd samenspel van diepblauw met koper, van natuurlijke materialen en luxe afwerking, van vriendelijke klanken en kabbelend water. Alle aandacht is gericht op jouw welbevinden.

Loop rustig rond…

… en ontdek wat de FØRENA Spa allemaal voor je in petto heeft. De Vertical Shower, voetenbaden, Infrarood, een begietingsdouche, sauna, een WaterTube en meer. Alles is erop gericht om het beste in jezelf naar boven te brengen. Om je immuunsysteem en zelfherstellend vermogen een boost te geven en om je terug te brengen in je oorspronkelijke krachtenveld. Want vanuit daar gebeuren de mooiste dingen.

“Ervaar waar je lichaam en geest gelukkig van worden, dompel jezelf onder in natuurlijke luxe.”

Tuin

Wanneer je vanuit de SPA de tuin inloopt, voel je je direct omarmd door de natuur. Naast al het groen, de rust en de ruimte, hoor je het ruisen van de wuivende bladeren, kabbelend water en passende sfeervolle achtergrondmuziek. Een ideale plek om even lekker te loungen in de buitenlucht, met vrij uitzicht.
Ontdek via je voeten wat de aarde je kan bieden. Via het Kneipp-voetenpad ervaar je meerdere sensaties. Je voelt van teen tot top dat je weer even helemaal bij de basis bent. Bij koeler weer kun je je even terugtrekken in de naastgelegen sauna en beleef je buiten door het rookglas. Geniet van volledige privacy en voel je vrijer dan vrij.

Spa bij FØRENA

De wereld even helemaal voor jezelf. Want jij bepaalt wat goed voelt, wij faciliteren. We staan klaar met advies op maat zodat jij de optimale beleving hebt. Die aandacht is in alles voelbaar en draait om jou. Ontdek de FØRENA Spa tijdens een van onze programma’s en geef jezelf of een ander een inspirerende oppepper van lichaam en geest.

In de zomermaanden kun je onze Spa inclusief tuin ook reserveren.