To the moon and back

De avond is bij uitstek geschikt om de dag van je af te laten glijden. En als je die tijd dan ook nog besteedt om jezelf terug te brengen bij je basiskracht, weet je één ding zeker: je gaat met een goed gevoel je bed in en staat op met hernieuwde energie. Gun jezelf of een ander dit bijzondere avondje uit en ervaar wat FØRENA voor je gezondheid en gemoedstoestand kan betekenen.

“Je bent even helemaal in een andere wereld. En je stapt er als herboren uit. Een ultieme reset voor jezelf.”

Avondarrangement

€159

  • Magnesium Foot Bath
  • Vertical shower
  • Infraroodbeleving
  • Een Irene Forte gezichts- of lichaamsbehandeling van 60 minuten
  • Onbeperkt koffie, thee, natuurlijke limonade
  • Gebruik van luxe badjas, handdoeken en slippers

Boek dit arrangement

De FØRENA Spa

Tijdens dit avondarrangement is een Magnesium Footh Bath, Vertical Shower en Infraroodbeleving in de FØRENA Spa inbegrepen. En of je nu een voetenbad neemt, of geniet van de Infrarood met zicht op de natuur, in alle details ervaar je natuurlijke luxe. Dat doet iets met je mindset, je innerlijke kracht, je zelfherstellend vermogen. En dat is ook precies waar FØRENA op gebouwd is.

Behandeling van Irene Forte

En dan is het tijd voor een unieke behandeling van Irene Forte, goeroe op het gebied van natuurlijke en wetenschappelijk onderbouwde huidverzorging. In een gezichts– of lichaamsbehandeling naar keuze van 60 minuten activeren we je lichaamseigen krachten. Zuurstof en andere pure ingrediënten laten jouw huid weer stralen.

Tot in de puntjes

Tijdens dit avondarrangement zijn de zaken voor je geregeld. Dat betekent dat je niet zelf een tas met handdoeken, een badjas of slippers hoeft mee te nemen. Dat verzorgt FØRENA voor je, uiteraard in stijl. Koffie, thee, water en natuurlijke limonade staan onbeperkt tot je beschikking. En als het je ook maar aan iets ontbreekt; wij zijn in de buurt om je ervaring ultiem te laten zijn. Geen vraag of verzoek is voor ons te gek.

Reserveren

Ervaar het zelf of maak iemand die je liefhebt blij. Want dit avondarrangement is een cadeau aan jezelf, in de breedste zin van het woord. Wil je je ontspannen avond voortzetten met een overnachting op een heerlijke locatie? Laat het ons weten.
Je reserveert een arrangement via onderstaande knop. Of bel ons op (085) 013 27 70 of stuur een email naar welkom@forena.nl.

Reserveer een arrangement