Aandacht met een strik erom

Verwen iemand met pure aandacht. Met de FØRENA giftcard weet je zeker dat je iemand echt iets persoonlijks geeft. Want wat is nou mooier dan iemand een exclusieve boost te gunnen; een positieve impuls van lichaam en geest. Een uiterst origineel gebaar en gegarandeerd een succes.

Een dagarrangement, een losse behandeling, een float-sessie of een andere keuze uit ons rijke aanbod? Wij denken graag met je mee wat het beste past bij jouw ontvanger. Bel ons gerust voor overleg en we zorgen dat jouw cadeau optimaal op de persoon wordt afgestemd. Uiteraard prachtig verpakt, want die luxe vibes van FØRENA zijn tot in de puntjes doorgevoerd. En waarbij ook de persoonlijke noot niet ontbreekt. Daar kun je dus mee aankomen. Sterker nog, daar wil je mee aankomen!

“Laat voelen wat iemand voor je betekent. Door pure aandacht te geven, die ook nog eens prachtig verpakt is.”

Onze giftcards

Laat je de ontvanger liever zelf kiezen uit ons aanbod? Dan kun je ook een tegoedkaart cadeau geven. Ontdek onze giftcards in de shop.

Andere wensen of vragen? Bijvoorbeeld met het oog op iemands gezondheid? Bespreek het gerust met ons. Wij weten hoe waardevol een persoonlijk cadeau kan zijn en doen er dan ook alles aan jou hiermee te helpen. Ons professionele advies is standaard inbegrepen.