Mindful sunday

Drukte, to do’s, een volle agenda, open eindjes. We kennen het allemaal wel. Je hoofd loopt over of wordt in elk geval flink belast. Dan kun je natuurlijk plannen schrappen of rust inbouwen, maar je kunt ook leren om hier anders mee om te gaan. Temeer omdat de staat van je lichaam en gezondheid zo nauw samenhangen met je mentale conditie. Stress en spanning eisen hun tol en dat gebeurt vaak langzaam of ongemerkt. En wanneer je concrete klachten krijgt, ben je eigenlijk altijd al te laat.
De term Mindful heeft tegenwoordig dan ook flink voet aan de grond gekregen. Maar het is veel meer dan een modekreet als ‘leven in het nu’, zoals je ‘m vaak tegenkomt. In het Radboudumc in Nijmegen bestaat er zelfs een Nationaal expertisecentrum. Met de kritische ogen van de wetenschap wordt hier gekeken naar wat écht werkt. Waardoor mindfulness een veel krachtigere tool is voor je mentale én fysieke welbevinden. Bij FØRENA volgen we al die ontwikkelingen nauwgezet. Want het belang van disconnecten, terugkomen bij jezelf en zo bijdragen aan je gezondheid is onze core business. Met veel trots presenteren we dan ook een waardevol programma voor en met jezelf: Mindful Sunday.

“Mindful zijn gaat verder dan stilstaan. Door bewust te zijn, zet je juist weer zaken in beweging.”

Mindful Sunday

Een uitgebreide kennismaking met mindfulness, onder leiding en begeleiding van Irma Veliscek, mindfulnesstrainer categorie 1 werkzaam bij het Radboudumc Centrum voor Mindfulness. Tijdens deze bijzondere dag komen meerdere beproefde methoden aan bod. Je leert hoe je jouw eigen hoofd en lichaam in een optimale staat brengt en houdt. Kennis en praktijk wisselen elkaar af. Dit alles in de serene en tegelijkertijd inspirerende ruimte van FØRENA. Hierbij zijn een luxe Italiaanse lunch en de nodige theemomenten inbegrepen. Voeding op alle fronten.

Na vandaag stopt het niet!

Deze dag brengt je vast veel. Bewustzijn, kennis, oefening, rust, inspiratie en wat al niet meer. Maar we zien het liefst dat dit effect toepasbaar is en misschien groeit. Daarom krijg je meerdere praktische handvaten om je aandacht te blijven trainen. Om zo ook op langere termijn meer rust en ruimte in je dagelijks leven te ervaren. En dat werkt weer door op je algehele welbevinden en gezondheid.

Wat hebben we een top dag gehad. Het was genieten bij binnenkomst, en rond half vijf liepen we naar buiten en waren we helemaal zen. Fijne begeleiding van Irma, de lunch was heerlijk, top en gezellig. Als je aan relaxen toe bent, is dit zeker een aanrader!” – Astrid –

Uniek aanbod

€149

  • Een dag kennismaken met mindfulness*
  • Ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen
  • Tips en oefeningen om mindfulness toe te passen in het dagelijks leven
  • Luxe Italiaanse lunch
  • Aandacht voor de handen: lekkere handscrub en massage
  • Koffie, thee en iets lekkers

* Ben je onder behandeling van een psycholoog of psychiater dan is het raadzaam om met de behandelaar te overleggen of deelname op dit moment passend is.

Praktisch

Wat: Mindful Sunday – een dag voor jezelf
Wanneer: Zondag 21 mei
Tijd: 10.00 uur – 16.30 uur
Prijs: €149 per persoon

Wil jij gebruik maken van dit unieke aanbod? Deze dag is ook te reserveren voor groepen. Je kunt telefonisch reserveren of vul het formulier in op deze pagina. Vermeld daarin dat je je wil aanmelden voor de mindfulness dag. Wacht niet te lang, want er kunnen max. 6 mensen deelnemen aan deze dag.