Magnificent me time

Magnesium is een belangrijk mineraal waar je lichaam niet zonder kan. Het komt voor in elke cel! Helaas komt het maar al te vaak voor dat we een tekort hebben. Tegelijkertijd zijn klachten die dat veroorzaakt vaak lastig te herkennen. Reden dus om ervoor te zorgen dat je magnesiumgehalte goed op peil is. Wij hebben hiervoor een speciaal programma samengesteld.

Het programma

Bij FØRENA weet je één ding zeker: je komt niks tekort. Naast een programma gericht op het aanvullen van magnesium, zorgen we dat je volledig in de watten wordt gelegd. Omdat we geloven dat elke behandeling beter aankomt als je ontspannen bent en voelt dat het helemaal om jou draait. Pure luxe die je van binnen en buiten omarmt.

Herken je dit?

Een trillend oogspiertje, een laag energieniveau, concentratieklachten, depressieve gevoelens, humeurigheid, slapeloosheid, vermoeidheidsklachten, een stijve nek, hoofdpijn, kramp in je kuiten, tintelingen. Het kan zomaar een direct gevolg zijn van een magnesiumtekort. Vaak ervaar je dit in eerste instantie vooral als irritant, maar als zo’n tekort te lang aanhoudt, ben je verder van huis. Ook je hart -de grootse spier nota bene- heeft magnesium nodig.

Hoe ontstaat een tekort?

Een verkeerd eetpatroon kan ervoor zorgen dat je onvoldoende magnesium binnenkrijgt. Dit gebeurt vaak onbewust. Soms zijn slecht functionerende darmen of nieren de boosdoener. Maar er zijn nog meer fysieke triggers mogelijk. Tegelijkertijd verbruikt je lijf voortdurend magnesium. In tijden van spanning of stress meer dan normaal. Er zijn dus vele omstandigheden die ertoe leiden dat je inteert op je voorraad. Hoe zorg je er nu structureel voor dat je meer hebt dan je verbruikt?

De kracht van magnesium

Dit mineraal zorgt niet alleen voor de opbouw van lichaamseiwit, maar speelt ook een grote rol in het vrijmaken van energie uit voeding, de algehele stofwisseling, de bloeddrukregulatie, soepele vaatwanden en een goede overdracht van zenuwprikkels en daarmee de werking van spieren.

Het programma: Magnificent me time

Een ultieme oppepper voor je lichaam én geest.

€129 (inclusief Salty me Bodyscrub)
€249 (inclusief Wrapped in Waves)

Het programma:

  • Ontvangst met lekkere koffie of thee
  • Magnesium voetenbad met voetscrub
  • Infraroodsessie
  • Floaten 60 min + Aquamoon
  • Wrapped in Waves behandeling van 90 min OF Salty Me Bodyscrub van 30 min
  • Onbeperkt koffie, thee en natuurlijke limonade
  • Gebruik van luxe badjas, handdoeken en slippers

Liever een langere kuur?

Dat kan! Samen met jou bepalen we hoe we zo’n kuur het beste kunnen inrichten. Zodat het perfect past bij jouw lijf en jouw leven.

Reserveren

Je reserveert de Magnificent me time online via onderstaande knop. Je kunt ons ook bellen op (085) 013 27 70 of stuur een email naar welkom@forena.nl.

Reserveren