FØRENA Eindejaarsspecial

Hoewel het nog geen december is, zijn wij alvast in de feeststemming! Wij hebben een fantastische eindejaarsspecial samengesteld die je als ondernemer cadeau kunt geven aan je medewerkers of relaties.

Ben je op zoek naar een bijzonder geschenk? Wil je een onvergetelijke ervaring cadeau geven en je medewerkers of relaties verwennen met warmte, ontspanning, positieve energie en aandacht? In onze eindejaarsspecial verbreek je de verbinding met spanning en stress en kom je weer even bij jezelf. Een uniek cadeau!

“Persoonlijker wordt het niet: het ultieme kerstcadeau voor medewerkers of relaties”

Eindejaarsspecial

€109

Deze special bestaat uit:

 • Een floatsessie van 30 minuten inclusief Aquamoonbeleving
  Gedragen door water kom je volledig tot rust.
 • Body scrub 30 minuten (Irene Forte of The|Tides Wellness)
  Werkt ontspannend en haalt een opgefriste versie van jezelf naar boven.
 • Magnesium foot bath
  Een flinke boost voor de belangrijke basis van je gestel.
 • Infrarood Experience
  Laat de warmte het werk doen. Ervaar hoe je van binnenuit opknapt.

Liever een vrije invulling?

Voor het eindejaarsgeschenk bieden we een scherpe korting op de FØRENA Flowcard. Hiermee bepaal je zelf welk bedrag op de kaart komt te staan, de ontvanger kan vervolgens zelf kiezen hoe dit besteed wordt: lekker floaten, een dagprogramma, een rituele massage of watertherapie; het aanbod is groots.

Eindejaarsspecial bestellen

Valt jouw keuze op onze uniek samengestelde eindejaarsspecial of kies je voor de FØRENA Flowcard? Een ding is zeker, jij laat zien hoe waardevol je werknemers en/of relaties voor je zijn met een bijzonder bezoek aan FØRENA, het meest innovatieve wellnessconcept van Nederland.

Bestel nu een FØRENA Flowcard tegen een extra scherp tarief. Ook maken we aanbiedingen op maat.
Neem contact met ons op om de eindejaarsspecial te bestellen door een email te sturen naar welkom@forena.nl of bel (085) 013 27 70.