Let the magic happen

Ervaar dit exclusieve programma en breng jezelf in absolute vervoering. Als de middag de avond komt halen, stap jij binnen in de magische wereld van FØRENA. Om daar als een ander mens uit te komen.


“Ontdek wat je voor jezelf kan doen. Ervaar hoe je basisenergie weer vrijkomt en gaat stromen.”

Let the magic happen

6 uur | € 550

Vanaf 16:00 uur tot de avond je een nachtzoen komt geven*.

 • Magnesium Foot Bath
  Een flinke boost voor de belangrijke basis van het gestel
 • Infraroodbeleving
 • Icoone Experience gezicht en hals van 30 minuten
 • Irene Forte ritueel
  Deze 110 minuten durende reis herstelt uw evenwicht, revitaliseert en vernieuwt
 • Vertical shower
  Een unieke waterervaring, een weldaad voor de spieren
 • Saunasessie
  Laat de warmte het werk doen
 • Een floatsessie van 30 minuten, inclusief Aquamoon
 • Diner ‘La Dolce Vita’ van topkok Angelo van Ristorante RetroGusto
 • Onbeperkt koffie, thee en natuurlijke limonade
 • Gebruik luxe badjas, handdoeken en slippers

*Dit programma is ook overdag te boeken. Het diner wordt dan vervangen door een luxe lunch. Informeer naar de mogelijkheden.

Icoone

Hoewel zes uur natuurlijk eindeloos mogen duren, gaan we ook concreet met je welbevinden aan de slag. Tijdens de Icoone-behandeling van gezicht en hals krijg je een boost van binnenuit; een heuse reset van je bindweefsel. Je kunt immers niet lekker genoeg in je vel zitten. 

Irene Forte ritueel

Tijdens het Irene Forte ritueel ga je werkelijk op reis. In bijna twee uur ervaar je al het goede dat de mediterrannee te bieden heeft. Klanken, geuren, aanraking en aandacht laten geen van je zintuigen onberoerd. Het is een belevenis die je gewoon moet ondergaan om te kunnen navertellen wat er met je gebeurt. Als je al de juiste woorden kunt vinden… 

Floaten

Bij het floaten worden alle dimensies even tijdelijk stilgezet. Besef van tijd en soortgelijke prikkels vallen weg, waardoor je even helemaal terugkomt bij jezelf. Om als herboren verder te genieten van al het fijns dat FØRENA jou te bieden heeft.

Proef La Dolce Vita

Zet je smaakpapillen op scherp en proef La Dolce Vita. Wanneer je die term alleen al zou Googlen, kom je op begrippen die het goede leven weergeven; van een goede gezondheid, tot lekker in je vel zitten en intens genieten van het leven. Topkok Angelo heeft dit vertaald naar een exclusief diner, waarin absolute verfijning je hart zal veroveren.

FØRENA Spa

Verschillende elementen in onze Spa staan tot je beschikking, zoals de Vertical Shower, het Magensuim Footh Bath, een Infraroodbeleving en een saunasessie. Voor een meerprijs van €500 kun je de Spa exclusief voor jou alleen reserveren. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Reserveren

Ben jij klaar voor deze ultieme ervaring? Waarin je weer volledig terugkomt bij de levenskracht die je in je draagt? Laat het dan gewoon gebeuren; gun en geef jezelf – of een ander natuurlijk – deze unieke en onvergetelijke experience. Let the magic happen.

Dit programma kan voor maximaal 2 personen gereserveerd worden. Uiteraard is er altijd ruimte voor persoonlijke wensen. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden. Reserveren kan telefonisch.