Let the magic happen

Ben je op zoek naar een puur stukje magie? Waarin het werkelijk volledig om jou draait? Dan is dit wat voor jou. Want bij ons kun je een programma samenstellen dat he-le-maal bij je past. Een dag of dagdeel, voor jezelf of iemand anders, it’s up to you!


“Wat zo bijzonder is, is dat je echt gaat nadenken over wat bij iemand past.”

Match…& mix!

Ga je voor ontspanning? Ben je eraan toe om écht te disconnecten? Of wil je juist actief werken aan je gezondheid? Wij hebben het allemaal in huis. Een yogales, wegdromen in de floatcabine en daarna lekker lunchen? Of laat je je liever vervoeren door rituelen, massages en beautybehandelingen? Jouw voorkeuren vormen het vertrekpunt.

One of a kind

Dat is het uitgangspunt. Want ieder mens is uniek. Niet alleen qua lichaam en geest, maar ook persoonlijke voorkeuren en zelfs de agenda zijn voor iedereen anders. Op dat niveau kijken wij ook naar de wereld en precies daarom willen we aan een ieder iets kunnen bieden.

Persoonlijker wordt het niet

Boek nu een programma op maat en daarmee een ervaring die tot op celniveau bij jou of de ontvanger past. Maak zelf een keuze uit het aanbod van faciliteiten, behandelingen en rituelen. Uiteraard staan wij klaar om je te adviseren!

Reserveren

Gun en geef jezelf – of een ander – deze unieke en onvergetelijke experience en let the magic happen.
Neem contact met ons op, dan bespreken we je wensen. Reserveren kan telefonisch of stuur een email naar welkom@forena.nl. En wil jij je magische dag compleet maken met een heerlijke overnachting? Laat het ons weten en wij organiseren het voor je.

Bij Let the Magic Happen geldt een minimaal bestedingsbedrag van 250 per persoon.