Let It Glow winterfair

Sfeervoller wordt het niet: een eigen winterfair in plaats van eindejaarsborrel op kantoor. FØRENA biedt jouw bedrijf nu de mogelijkheid om dit aan te bieden op onze prachtige locatie. Een smaakvolle wintersetting waarin al je gewaardeerde collega’s volledig kunnen ontspannen. Een happening die je zelf kunt samenstellen, met bijvoorbeeld stoelmassage, een korte workshop en complimentenmeisjes.

Vermaak, vertroeteling, verbinding

In november en december staat ons unieke kerstfair-concept tot jouw beschikking. Waarbij je zelf bepaalt hoe uitgebreid jouw gebeuren wordt. Qua catering, maar ook welke behandelingen mensen allemaal kunnen ondergaan. Liever alleen borrelen in onze ambiance vol natuurlijke luxe? Dat kan natuurlijk ook. De blauwe loper ligt voor iedereen uit en de vuurkorf knettert sowieso.

Een greep uit de opties

✓ Catering van RetroGusto, de allerlekkerste Italiaanse hapjes uit Druten
✓ Catering van het befaamde restaurant Old Skool in Druten
✓ Virtual Reality Experience
✓ Dansage stoelmassage
✓ Een behandeling in één van onze prachtige salons
✓ Complimentenmeisjes die je ècht weten te verrassen (op aanvraag)
✓ Gezellige kerstkraam met verschillende cadeaubonnen (samenwerking met lokale ondernemers)
✓ Warme chocolademelk / gluhwein
✓ Yoga workshop
✓ Mindfulness workshop, om het jaar af te sluiten in ontspanning en met een frisse blik het nieuwe jaar in te gaan!

Zelf nog ideeën of of andere wensen? Die zijn natuurlijk bespreekbaar. Alles om een onvergetelijke happening te creëren, waar nog lang over wordt nagepraat.

Reserveren

Op een sfeer- en smaakvolle manier het jaar afsluiten met je collega’s? Dan is ons unieke winterfair-concept iets voor jou! FØRENA opent haar deuren en tuin voor een persoonlijk samenzijn, omringd door natuurlijke luxe.

Informeer naar de mogelijkheden bij Priscilla van Dongen door te bellen 085 013 2770 of stuur een email naar welkom@forena.nl.