Vacature

Allround Schoonheidsspecialist(e)

Betreed een luxueuze en inspirerende wereld waar we inzetten op het echte, diepe herstel van het lichaam zowel fysiek als mentaal. 
Wij geloven in persoonlijke aandacht, het herkennen van een bekend gezicht, het hartelijk verwelkomen van een nieuw gezicht. Het behandelen van iedereen die we ontmoeten zoals we zelf behandeld willen worden. Elke gast heeft zo zijn of haar eigen wensen. Jij begrijpt dat, jij voelt dit aan.
Wil jij van betekenis zijn in de ontwikkeling, gezondheid en levenskracht van mensen? Ben jij bereid behandelingen aan te passen zodat de balans in lichaam en geest voor je gasten wordt geoptimaliseerd en je gasten tevreden zijn? 

Wat verwachten wij?
Wij zijn op zoek naar een representatieve, gedreven en klantgerichte schoonheidsspecialist(e). Ben jij die persoon die de gasten gastvrij ontvangt en die de gasten informeert over het concept ‘preventieve wellness’ en zijn of haar gezichts- en lichaamsbehandelingen daarop aanpast? Werk je graag in een klein team, heb je vakkennis en vaardigheden op MBO-4 niveau en ben je 24 tot 36 uur beschikbaar (flexibel van maandag t/m zondag)? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wat bieden wij?
Een klein team, waarin wij nauw en informeel samenwerken met hoge kwaliteitsnormen, een markconform uurtarief en scholingsmogelijkheden. Binnen ons concept zijn er mogelijkheden voor het nemen van initiatieven die bijdragen aan de gast tevredenheid en ons wellness concept en natuurlijk ook aan jouw engagement.

Contact
Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Esther Schoenmakers: 06-19336789.

Hebben wij jouw enthousiasme gewekt en wil je als Allround Schoonheidsspecialist(e) werken in onze luxueuze en inspirerende wereld? Solliciteer dan door een motivatiebrief met cv te sturen naar: personeelszaken@forena.nl en wij nemen contact met je op.