Vacature

Allround Schoonheidsspecialist(e)

Betreed een luxueuze en inspirerende wereld waar we inzetten op het echte, diepe herstel van het lichaam zowel fysiek als mentaal. 
Wij geloven in persoonlijke aandacht, het herkennen van een bekend gezicht, het hartelijk verwelkomen van een nieuw gezicht. Het behandelen van iedereen die we ontmoeten zoals we zelf behandeld willen worden. Elke gast heeft zo zijn of haar eigen wensen. Jij begrijpt dat, jij voelt dit aan. Ben jij bereid behandelingen aan te passen zodat de balans in lichaam en geest voor je gasten wordt geoptimaliseerd en je gasten tevreden zijn? Dan is deze vacature misschien wat voor jou.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een representatieve, gedreven en klantgerichte schoonheidsspecialist(e). Werk je graag in een klein team, heb je vakkennis en vaardigheden op MBO niveau en ben je 32 uur beschikbaar? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wat bieden wij?
Een klein gezellig team, waarin wij nauw en informeel samenwerken met hoge kwaliteitsnormen, een marktconform salaris en scholingsmogelijkheden. Bij ons is er ruimte voor eigen initiatief en vinden we het geweldig als je meedenkt in hoe we verwachtingen kunnen overtreffen. Dat is waar we met een heel team naar streven.

Contact
Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Priscilla van Dongen via telefoon (085) 013 2770 of email Priscilla@forena.nl.

Hebben wij jouw enthousiasme gewekt en wil je als Allround Schoonheidsspecialist(e) werken in onze luxueuze en inspirerende wereld? Solliciteer dan door een motivatiebrief met cv te sturen naar: personeelszaken@forena.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.