Mighty Morning

Ben jij iemand die goed gaat op een kickstart op de vroege ochtend? Met Mighty Morning kan jouw dag niet meer stuk. Sterker nog, je heelt een hoop zaken waardoor je er weer helemaal tegenaan kunt.


“Het gevoel van de zon die op een frisse dauwdruppel schijnt. Daar schuilt de kracht van de ochtend.”

Mighty Morning

€199 (inclusief ritueel van 110 min)

€149 (inclusief behandeling van 60 min)

  • In de ochtend vanaf 9.00 uur
  • Inclusief healthy breakfast
  • Floatsessie (30 minuten) en Aquamoon belevingsdouche
  • Ritueel van Irene Forte (110 minuten) of behandeling Irene Forte (60 minuten)
  • Gebruik luxe badjes, handdoeken en slippers
  • Lekkere koffie thee en natuurlijke limonade

Healthy kickstart

Buiten winnen is binnen beginnen. Daarom starten we met een goeie wake up call van de inwendige mens, in de vorm van een healthy breakfast. Geniet van een smoothie bowl met home made granola en vers fruit, perfect uitgebalanceerd qua smaak en voedingsstoffen. Dat smaakt naar meer…

Floaten

En wat is er nu lekkerder dan na een voedzame maaltijd toch het idee te hebben dat je gewichtloos bent? In een floatsessie van een half uur ervaar je deze ontspannen toestand optimaal. Je lichaam komt volledig tot rust en het zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd. Je huid neemt direct magnesium op uit het speciaal verrijkte water. Een weldaad voor je spieren en omliggende weefsels.

Aquamoon

Ervaar voor of na de floatsessie ook de magische invloed van de Aquamoon, een belevingsdouche waarbij al je zintuigen geprikkeld en gestreeld worden. Kleuren, geuren, temperatuur en waterdruk zorgen voor sensationele momenten, waarbij je je even de hoofdrolspeler in je eigen natuurfilm waant.

Irene Forte ritueel of behandeling

Daarna heb je de keuze voor ofwel een Irene Forte ritueel van maar liefst 110 minuten, waarin je letterlijk van top tot teen, van binnen en buiten verwend wordt. De combinatie van wetenschappelijke kennis, natuurlijke mediterraanse ingrediënten en specialistische technieken brengen het beste weer in je naar boven. Met als gevolg dat je natuurlijke flow en glow weer voel- en zichtbaar zijn.

Liever een kortere behandeling? Waarin je toch helemaal wordt klaargestoomd voor de rest van je dag, week en nog veel meer? Kies dan voor een gezichtsbehandeling– of lichaamsbehandeling van 60 minuten. Je gezicht of lichaam krijgt een flinke boost aan de hand van een wetenschappelijk onderbouwd succesrecept. Aandacht en natuurlijke luxe zorgen ervoor dat je je zowel fysiek als mentaal als herboren voelt. Dat zie je terug… en een ander ook.

Reserveren

Verwen jezelf of iemand waar je om geeft met dit unieke pakket en geniet van de positieve effecten die deze ochtend teweeg brengt.
Mighty Morning is online te reserveren via onderstaande knop. Je kunt ons ook bellen op (085) 013 27 70 of stuur een email naar welkom@forena.nl.

Een programma reserveren